5 května, 2023

NBLL 2023 – neuskutečněný výjezd do Berlína

Od administrator

16. dubna 2023 se měl konat jedinečný zápas boxlakrosové ligy mezi týmy LC Pardubice a LC Spreewölfe Berlín. Bohužel se však zápas neuskutečnil, neboť v Berlíně nebylo k dispozici způsobilé hřiště.

Pardubičtí tak získali tři body za kontumační výhru. I když se může zdát, že to byla snadná výhra, opak je pravdou. Tým LC Pardubice se připravoval na tento zápas několik měsíců a byl plně motivován k vítězství.

Tento incident ukazuje, jak důležité je mít správnou infrastrukturu pro sportovní události. Bez dostatečného vybavení a kvalitních hřišť není možné pořádat zápasy na vysoké úrovni.

Nicméně, i přestože se zápas neuskutečnil, tým LC Pardubice může být hrdý na svůj přístup k tréninku a přípravě na tento zápas. Tým si zaslouží uznání za svou tvrdou práci a odhodlání.

Doufejme, že se v budoucnu podobné situace nebudou opakovat a sportovci budou moci soutěžit na nejlepších hřištích s nejlepšími podmínkami. Ať už jde o boxlakros, fotbal, hokej nebo jakýkoliv jiný sport, zaslouží si to jak sportovci, tak fanoušci.