19 května, 2023

NBLL 2023 – první letošní domácí výhra Pardubic

Od administrator

V pátek 18. května se v pardubické Sportovní hale odehrál napínavý zápas mezi LC Pardubice a LCC Wolves. Domácí tým se nakonec radoval z vítězství 13:8.

Hned v úvodu utkání se ujali vedení hosté díky gólu Josefa Háse, ale domácí hráči se rychle vzpamatovali a během první čtvrtiny dokázali otočit skóre ve svůj prospěch. Největší zásluhu na tom měl Mikolaj Śmigiel, který se podílel na pěti gólech svého týmu.

Ve druhé čtvrtině se snažili hosté dotáhnout ztrátu, ale domácí hráči si udržovali náskok a dokázali přidat další tři góly. Ve třetí čtvrtině se už hostům nedařilo tak dobře a domácí tým si dokázal připsat další tři góly.

V poslední čtvrtině se hosté snažili ještě o zlepšení výsledku a dokázali přidat další tři góly, ale na vítězství domácích to už nestačilo.

Celkově se jednalo o vyrovnaný zápas, ve kterém domácí tým dokázal lépe využít své šance a zaslouženě zvítězil. Nejlepším hráčem utkání se stal Mikolaj Śmigiel, který se podílel na 10 gólech svého týmu.

Celkově se jednalo o skvělý zážitek pro fanoušky obou týmů a doufáme, že se brzy dočkáme dalších podobně napínavých utkání.