28 května, 2023

Další domácí výhra Pardubic v NBLL 2023

Od administrator

V neděli 27. května se v Pardubicích odehrálo utkání mezi LC Pardubice a Vienna Monarchs. Výsledek zápasu byl překvapivě jednoznačný, Pardubice zvítězily nad soupeřem 18:3.

Utkání začalo velmi rychle, již v první minutě se Pardubice ujaly vedení díky gólu Adama Tymorka. O několik okamžiků později se skóre zvýšilo na 2:0, když se trefil Jan Novotný. Vienna Monarchs však nechtěly jen tak kapitulovat a dokázaly snížit na 2:1 a následně vyrovnat na 2:2.

Pardubice ale ukázaly svou sílu a během druhé třetiny se jim podařilo dát pět gólů, zatímco soupeř nedokázal skórovat vůbec. V poslední třetině Pardubice ještě přidaly šest gólů a definitivně rozhodly o výsledku zápasu.

Pardubice se předvedly skvělou ofenzivou a brankář Dawid Zając si připsal 28 úspěšných zákroků, což mu zajistilo úctyhodnou úspěšnost 90 %.

Neproduktivnějšími hráči utkání byli Mikolaj Śmigiel, Vojtěch Oulehla a Daniel Žák z Pardubic, kteří vstřelili čtyři góly a přidali nějaké ty asistence. Celkově se Pardubice prezentovaly velmi dobře a dokázaly si připsat důležité vítězství.

Tento zápas ukázal, že LC Pardubice jsou velmi silným týmem a že mají potenciál na vysoké umístění v lize. Doufejme, že se jim bude dařit i nadále a že budou pokračovat ve svých úspěších.