15 února, 2017

Začíná další ročník NBLL

Od Daniel Zak

Zahajovací utkání zařídí plzeňští Old Dogs, kteři se v úterý 14.2.2017 ve své hale ve Žlutické ulici střetnou od 20.00 hod. s loňským finalistou LC Pardubice, jehož soupiska skrývá nejedno zajímavé jméno.

Letošního ročníku se účastní 8 týmů – nováčkem je mužstvo Nationals, které svá utkání odehraje pod dohledem bájemi opředeného slovenského hradu Devína v Devínské Nové Vsi.

Po pomalejším začátku v únoru, kdy budou využívány haly, se v březnu soutěž rozjede na plné obrátky – až do května tak bude možné navštívit utkání nejvyšší české boxlakrosové soutěže téměř každý den, s výjimkou přestávky od 20. do 30. dubna – v této době můžete zase pro změnu navštěvovat v radotínské aréně utkání reprezentací v rámci turnaje Invitational (což s ohledem na blížící se mistrovství Evropy bude nepochybně zajímavé) respektive nejlepší světová klubová mužstva na tradičním Memoriálu Aleše Hřebeského.

Po přestávce bude liga finišovat do play-off, které je na programu od 22. května do 8. června. Finále pak přivítá radotínská aréna v sobotu 10. června od 19.00 hod.

Rozpis utkání, soupisky, výsledky a další informace naleznete zde NBLL 2017.