22 března, 2018

Radotínská kryoterapie s výsledkem 22:7 pro LCC

Od Daniel Zak

Pardubický tým odjel včera odehrát další utkání lakrosové ligy do pražského Radotína, tentokrát s týmem Custodes, který vládne českému a evropskému lakrosu posledních 10 let. Předpověď počasí plánovala -1°C a ačkoliv to není zvykem, tentokrát se naplnila.

Pardubický tým opět doplnili hráči z Wroclawi, před kterými musíme smeknout, neboť jejich touha po utkáních lakrosu znamená, že každé naše venkovní utkání stráví Poláci o pět hodin na cestě více než my.

Utkání probíhalo zcela v režii domácích, kteří rychlými přihrávkami zcela odzbrojili obranu a brankáře Petra Břízu posadili na horskou dráhu, ze které slezl až během střídání o poločasové pauze. Pardubice chybovaly v přechodu hry, četné ztráty míče a špatná střídání jen dokazovaly, že tento zápas nebude pro Radotín ničím výjimečným.

Útočná pětka dokázala vstřelit sedm gólů, ovšem prostor na větší produktivitu určitě byl. Proti byla ovšem zbrklost a nedodržení taktiky směrem dopředu od některých hráčů, jejichž brzké ztráty míče nepomáhaly držet Radotín delší dobu v obraně.

Před východočeských týmem teď stojí týden herní pauzy, ve které snad lépe natrénují některé herní situace, a doufejme, že opět v Radotíně v přeloženém utkání proti týmu ForFun již předvedou zcela jinou hru.

LCC Radotín vs. LC Pardubice 22:7 (7:1,9:2,2:2,4:2)

Branky hostů: Žák 2, Oulehla 2, Skokan 2, Smigiel
Branky domácích: Pešek 6, Skála 6, Loskot 2, Barák 2, Jasek 2, Košťál 2, Polách, Seidl