29 dubna, 2015

Radotín navázal na formu z Memoriálu

Od Daniel Zak

V úterý večer se v pardubické Tipsport aréně konalo další utkání NBLL, tentokrát mezi domácími Pardubicemi a třetím týmem z právě skončeného Memoriálu Aleše Hřebeského, LCC Radotín. 

 

Úvod utkání byl vlažný a oba týmy spíše zkoušely, co si budou moci dovolit, radotínští drželi míč a diktovali hru, Pardubice se dostávaly do útoku jen málokdy a ikdyž se jim dařilo dostávat do střel, končily na brankáři Marešovi. Radotín si postupně začal vytvářet mírný náskok a zasypával brankáře Pardubic Topolského mnoha střelami, ale tomu se dařilo mnoha z nich velmi dobře čelit. Pardubice se střelecky probudily později, ale během celého zápasu se jim Radotín dohnat nepodařilo. Hra nebyla nikterak kouskovaná, hrálo se nahoru dolu a zápas kromě menší potyčky na začátku nenarušovaly žádné šarvátky nebo provokace. 

 

Druhá polovina nabídla podobný scénář, hra se nesla v podobném duchu i tempu. Domácí zvýšili svou útočnou aktivitu, ovšem Mareš mockrát nekapituloval. Radotín si hrál svou hru, sbíral odražené míče a velmi zdařile kombinoval. 

 

Na konci zápasu svítilo na tabuli skóre 6:13 ve prospěch hráčů z Radotína a ti si tak odvezli další tři body a směle kráčejí za vítězstvím v základní části. Pardubicím se nepodařilo navázat na obrat a zisk dvou bodů v Malešicích a zůstaly doma poraženy. Uvidíme, jak si týmy povedou v dalších utkáních.

LC Pardubice vs. LCC Radotín 6:13 (0:2, 3:3, 2:5, 1:3)

Branky domácích: Skokan 3, Žák 2, David

Branky hostů: Košťál 5, Loskot 3, Pešek 2, Knotek, Mareš, Barák