2 března, 2015

LC Pardubice prohráli o gól s TJ Malešice

Od administrator

V pravé poledne v sobotu 28. února se v aréně na Jižním městě v druhém kole NBLL 2015 střetly týmy LC Pardubice a TJ Malešice. Po drobných organizačních problémech zápas začal s krátkým zpožděním. Pardubický tým soupeře zaskočil, třemi rychle po sobě vstřelenými brankami čímž se dostal do vedení.

Po hektickém začátku se hra uklidnila a Malešičtí soustředěným a vyrovnaným výkonem začali náskok pozvolna stahovat. Po dvou třetinách byl stav vyrovnaný 5:5 a v tento okamžik nastala zlomová situace, kdy se Pražskému týmu podařilo díky jedné kuriózní a jedné klasické brance po střele odskočit na rozdíl dvou branek.

Pardubický tým se nechtěl smířit s takovým stavem a po góle J. Skokana snížil na rozdíl jediné branky, leč Malešice svým soupeřům dokázaly rychle odpovědět další brankou a jisté vedení získaly zpět. V tomto duchu se utkání dohrávalo do konce, kdy sice Pardubice za stavu 7:9 vstřelily branku, čímž šest vteřin před koncem korigovaly stav na 8:9, ale ke srovnávací brance už Malešice soupeře nepustily. Oba týmy předvedly vynikající výkon a lacrossovému fandovi tak nabídly kvalitní sportovní zážitek.