12 dubna, 2014

Překvapení v odvetě se nekonalo

Od administrator

První utkání, které se odehrálo v Pardubicích jasně ukazovalo, že mladíci z Radotína do letošního ročníku NBLL nastoupili bez respektu z protihráčů a svými koncentrovanými výkony jasně ukazují, že se chtějí prát o dobré umístění v tabulce. Druhé utkání, které se odehrálo v Radotíně, mělo pro domácí ještě jednu motivaci, a to tu, že za každý gól domácích přispěje Sokol Radotín částku 50,- Kč na invalidní vozík mladíka z Radotína.

Pardubice na začátku zápasu hledali recept na překonání uzdraveného brankáře domácích Jakuba Mareše a první branku vstřelil až po krásném průniku Vojta Oulehla. Celá první polovina byla taková přetahovaná a zápas měl atraktivní náboj. Wolves se dařilo nenechat si Pardubice odskočit a sami podnikali zdařilé útoky na skvěle chytajícího Petra Topolského v brance Pardubic.

Ve třetí periodě se skóre zápasu vyrovnalo na stav 6:6, ze kterého větší radost měli Radotínští. Poté ale ke štěstí Pardubic přišla hra, kterou Pardubice oplývaly ve všech vítězných utkáních. Pohlednými akcemi na konci třetí periody nejprve zvyšoval parádní trefou Honza Jeřábek a ve čtvrté části už Pardubice skvělou a soustředěnou hrou dokrášlily skóre na konečných 12:6.