15 října, 2013

Změna na trenérském postu

Od administrator

Po loňské, pro klub historicky nejúspěšnější, sezóně, kdy klub obsadil třetí místo v NBLL, se dlouholetý trenér týmu LC Pardubice Aleš Oulehla rozhodl ukončit svou trenérskou kariéru. V následujícím období tým povede Lukáš Hencl.
Aleš Oulehla se nadále bude věnovat práci ve vedení klubu a práci s mládeží. Zároveň se dohodl na pomoci GM České boxlakrosové reprezentace Romanu Pokornému s přípravou na MS v Buffalu 2013, kde bude zastávat pozici manažera juniorského výběru.
Jeho nástupce Lukáš Hencl byl dlouholetým hráčem našeho klubu a v loňské sezóně ukončil ze zdravotních důvodů hráčskou kariéru. Díky autoritě a oblibě, které se u hráčů LC Pardubice těší, je předpoklad, že tým pod jeho vedením bude pokračovat v nastaveném kursu a dosahovat slušných výsledků.
Klub v těchto dnech přesouvá svou přípravu do haly a vzhledem k faktu, že vedení Českého lakrosu stačí hrát NBLL pouze v jarních měsících, pokračuje v devítiměsíční přípravě na tříměsíční soutěž.
Ze stejného důvodu letos neukážeme vlastním příznivcům nový design dresů, připravovaných pro novou sezónu. S nimi se pochlubíme na turnaji ve francouzském Lille, kam jedeme opět šířit slávu českého boxlakrosu.